Loading...

Oplossingen

Betrouwbaarheid is een belangrijke factor bij het kiezen van een partner. Voor verpakkings- en etiketteringsvereisten biedt Optimum Group™ Wellen kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke oplossingen. We begrijpen uw behoeften en staan klaar om u te helpen uw doelen te bereiken.

Adviseer mij Oplossingen
Oplossingen, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor iedere marktvraag

Ontvang een compleet pakket aan expertise. Optimum Group™ Wellen maakt deel uit van een groot netwerk van drukkerijen met verschillende mogelijkheden en biedt voor elke branche een op maat gemaakte oplossing.

Duurzaam printen is een verplichting die steeds meer klanten serieus nemen. U wilt bijvoorbeeld het glas kunnen hergebruiken en het etiket probleemloos kunnen verwijderen. Optimum Group™ Wellen zet in op duurzame materialen en drukprocessen voor alle branches. Met materiaalbesparing en afwasbare etiketten leveren we een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu

onze duurzame oplossingen

Etiketten en flexibele verpakkingen zijn van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Ze zijn niet alleen cruciaal voor productlogistiek, maar ook een belangrijk hulpmiddel voor creatieve marketingstrategieën. Of u nu grote volumes of speciale verzoeken nodig heeft, bij Optimum Group™ Wellen staan wij voor u klaar met onze hoogwaardige etiketten en ons efficiënte magazijnbeheersysteem. Vertrouw op ons en onze expertise voor een soepele productie en optimale resultaten.

meer over onze leveringszekerheid

Als experts op het gebied van duurzame innovatie biedt Optimum Group™ Wellen individuele oplossingen voor alle sectoren. Wij vertrouwen op langdurige partnerschappen en ondersteunen u met advies, testen en een professionele productlancering. Samen bereiken we de beste resultaten en ontzien we actief het milieu.

onze partnerships

In de farmaceutische industrie zijn uitwisbare etiketten essentieel. Bij Optimum Group™ Wellen vindt u innovatieve druktechnieken die zijn afgestemd op elk type materiaal. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Vertrouw op onze ervaring en profiteer van de beste oplossingen voor uw behoeften.

meer over de druktechnieken

Door onze goed georganiseerde supply chain kunnen wij betrouwbaar leveren. Met meerdere vestigingen en toegewijde medewerkers voorziet Optimum Group™ haar klanten van flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten.

laat u inspireren

Meest bekeken producten

Shrink sleeves

Shrink sleeves

Een tweede huid die uw product naadloos omsluit. Voor Shrink sleeves zijn er eindeloze mogelijkheden om uw product te omhullen, te presenteren en te beschermen.

lees meer
Bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten

Geef elk product in uw assortiment een nieuwe look. De nieuwste digitale technieken brengen de meest uiteenlopende kleuren en kleinste details perfect tot hun recht.

lees meer
Blanco etiketten

Blanco etiketten

Als het niet van tevoren duidelijk is welke informatie een etiket moet overbrengen of als ze ruimte willen voor hun eigen creativiteit, dan zijn blanco etiketten de juiste keuze.

lees meer

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes