Loading...

Transport & Logistiek

Transport en logistiek vereisen de hoogste efficiëntie en snelheid. Daarom biedt Optimum Group™ Wellen etiketten- en verpakkingsoplossingen die perfect zijn afgestemd op uw systemen. Wij beschikken over een grote productiecapaciteit en garanderen snelle en betrouwbare leveringen van de hoogste kwaliteit. Als toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzame verpakkingen staat bij ons de bescherming van het milieu centraal.

Adviseer mij Transport & Logistiek
Transport & Logistiek, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Transport & Logistiek

In de hedendaagse zakenwereld is flexibiliteit de sleutel tot succes. Of uw producten nu naar verschillende landen worden geleverd of alleen binnen verschillende afdelingen, dunnere etiketten zoals onze RAF NXT-etiketten bieden een optimale oplossing. Ze maken een productievere en kostenefficiëntere werkwijze mogelijk, die ook het milieu minder belast. Onze etiketten zijn perfect geschikt voor gebruik in printers of etiketteermachines en verbeteren zo de werkstroom. Vertrouw op onze innovatieve producten en verbeter vandaag nog uw bedrijfsprocessen!

Voor een succesvolle levering van pakketten in de transport- en logistieke sector is een efficiënt verpakkingsproces essentieel. Onze milieuvriendelijke oplossingen bieden voor elke schakel in dit proces de juiste verpakkingen en etiketten. Dunne etiketten geven u meer etiketten per rol en minder rolwissels. Verhoog uw efficiëntie en ontzie tegelijkertijd het milieu. Met onze duurzame verpakkingsoplossingen draagt u ertoe bij dat uw pakketten veilig en milieubewust hun doel bereiken.

Lees meer over verduurzaming

Onze supply chain is optimaal georganiseerd om aan de behoeften van uw verpakkingen en etiketten te voldoen. We plannen van tevoren en voldoen zelfs aan veeleisende eisen met snelle reactietijden.

neem contact met ons op

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes