Loading...

Retail & E-commerce

Met de flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen van Optimum Group™ Wellen onderscheidt u uw producten van de concurrentie. Samen met u vinden wij creatieve oplossingen voor duurzame etiketten en verpakkingen die zorgen voor een vlotte afhandeling.

Neem contact op Retail & E-commerce
Retail & E-commerce, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Retail & E-commerce

Elke dag verlaten talloze goederen uw magazijnen. Maar hoe moet de verzending zo ongecompliceerd mogelijk verlopen? Met labels die op elk product zijn afgestemd! Bij Optimum Group™ Wellen vertrouwen we op de beste printtechnologieën. Onze flexo-, folie-, thermotransfer- en digitale prints bieden een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Wij passen ons aan uw wensen aan - indien gewenst ook met perforaties, waarmee u afzonderlijke delen eenvoudig van de etiketten kunt afscheuren.

meer over onze druktechnieken

Wilt u vooraf weten hoeveel klanten een bepaald product kopen? Niemand kan dat precies voorspellen. Maar met Optimum Group™ Wellen heeft u de perfecte partner aan uw zijde. Wij leveren met het hoogste serviceniveau van verschillende productielocaties om onze afspraken over de voorraad moeiteloos na te komen en flexibel te kunnen reageren op voorraadwijzigingen. Laten we samen uw bedrijfsdoelen bereiken!

lees meer over onze leveringszekerheid

De zorg voor het milieu is voor de consument vandaag de dag een topprioriteit. U wilt snel en gemakkelijk bestellen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk minimaliseren. Met onze milieuvriendelijke verpakkingsopties kunt u aan deze behoefte voldoen. Onze etiketten zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. En door het gebruik van dragerloze of dunne RAF NXT-etiketten krijgt u meer etiketten per rol en dus minder afval. Optimum Group™ Wellen biedt u perfecte en duurzame verpakkingsoplossingen die voldoen aan de milieueisen van uw klanten.

Optimum Group™ Wellen is een sterk groeiend bedrijf dat altijd innovatief denkt en handelt. Met onze grote productiecapaciteit zijn wij uitstekend toegerust om aan de steeds veranderende eisen van de markt te voldoen. Onze verpakkingsoplossingen en etiketten zijn niet alleen duurzaam, maar ook aantrekkelijk en innovatief. We kijken altijd naar de toekomst en zijn altijd toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en vooruitgang. We zijn goed gepositioneerd om te voldoen aan de eisen van de detailhandel en e-commerce.

meer over verduurzaming

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes