Loading...

Dranken

Onderscheid u van de massa en kies voor de hoogste kwaliteit met Optimum Group™ Wellen! Als toonaangevende leverancier van flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten zijn wij de expert op het gebied van frisdranken, wijn en bier. Onze labels zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en geven uw product de perfecte finishing touch.

Adviseer mij Dranken
Dranken, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Dranken

Het geheim van succesvolle marketing ligt in de verpakking en etiketten. Iets dat Optimum Group™ Wellen perfect beheerst. Laten we samen een innovatieve aanpak bespreken die ons onderscheidt van de concurrentie. Met een gepersonaliseerd etiket wordt uw product onderscheidend. Of wat dacht u van een volledig afwasbaar etiket? Vanuit verschillende productielocaties garanderen wij u een snelle levering en een hoog serviceniveau.

Zet in op duurzaamheid en zet een stap voorwaarts met milieuvriendelijke producten! Steeds meer klanten hechten waarde aan een lage ecologische voetafdruk en letten bij hun inkoop op milieuvriendelijke verpakkingen. Kies daarom voor afwasbare etiketten of biopapier om een signaal voor duurzaamheid af te geven. Met deze milieuvriendelijke verpakkingen laat u zien dat het milieu net zo belangrijk voor u is als de kwaliteit van uw producten.

Transporteer en bewaar uw drankflessen veilig en in stijl met Optimum Group™ Wellen. Onze hoogwaardige etiketten en verpakkingen zijn perfect afgestemd op de eisen van materialen zoals plaatwerk, glas of karton en op elke vorm. Onze experts bieden oplossingen op maat voor elke behoefte. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en zorg voor een effectieve en boeiende presentatie van uw producten.

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes