Loading...

Cosmetics

Als marktleider op het gebied van flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten zijn wij ons ervan bewust dat op het gebied van uiterlijk en verzorging ook de verpakking en etikettering een belangrijke rol spelen. Onze kracht ligt in het feit dat we niet alleen innovatief, maar ook duurzaam te werk gaan bij veranderingen. We weten precies wat er nodig is in de branche en we implementeren het. Bij ons heeft u de perfecte partner aan uw zijde!

Vraag om advies Cosmetics
Cosmetics, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Cosmetics

Voor een positief imago van een merk zijn etiketten onmisbaar in de cosmetische industrie. Op een verpakking voor poeder of mascara geeft een hoogwaardig etiket een gevoel van luxe en verfijning. Met onze milieubewuste groene verpakkingen kunt u voldoen aan de wensen van de klant. Optimum Group™ Wellen biedt u het complete concept - van innovatieve en duurzame oplossingen tot uitgebreide tests die de geschiktheid van uw verpakking bevestigen.

onze oplossingen

Gebrek aan ruimte in de cosmetica-industrie? Geen probleem!  Onze meerlaagse etiketten bieden voldoende ruimte voor veel informatie, ook in meerdere talen en met belangrijke waarschuwingen zoals de houdbaarheidsdatum. Waarom kiezen tussen esthetiek en naleving van de wet? Met onze duurzame opties, zoals biologisch papier en milieuvriendelijke inkt, kunt u uw producten niet alleen op een aantrekkelijke manier verpakken, maar ook bijdragen aan de bescherming van het milieu.

onze meerlaags etiketten

Milieubewustzijn in de cosmetica-industrie wordt steeds belangrijker. Groene make-upproducten worden steeds populairder. Optimum Group™ Wellen zet maatstaven op het gebied van ecologische verpakkingen en etikettering. Als experts in duurzame oplossingen adviseren wij u graag. Wij helpen u materialen te besparen en milieuvriendelijke labels te gebruiken.

wij adviseren u graag

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes