Loading...

Voorraadhoudend leveren

Optimum Group™ heeft de grootste productiecapaciteit in de Benelux en levert snel, betrouwbaar en duurzaam. Door ons leveringssysteem verloopt alles vlekkeloos. Vanuit onze drukkerijen in verschillende regio's bereiken de groene etiketten en verpakkingsoplossingen moeiteloos onze klanten. Wij reageren snel op veelvoudige klantenvereisten. En we werken aan de meest innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor verpakkingsproblemen.

Voorraadhoudend leveren, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Optimum Group™ Wellen supply chain

Wij zijn experts in supply chain management en geven zelf graag het goede voorbeeld. Met meerdere productielocaties, betrokken medewerkers en duurzame werkprocessen zijn wij in staat om vanuit verschillende invalshoeken te helpen. Daarnaast adviseren wij onze klanten bij het efficiënt inrichten van de supply chain van hun productieproces, rekening houdend met de bescherming van het milieu. Zo maken we het verschil aan het einde van de productielijn.

laat u adviseren

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes