Loading...

Industrie

Ontdek onze duurzame oplossingen voor de industrie. Onze focus ligt op grote voorraden en de hoogste kwaliteit, zodat uw informatie lang leesbaar blijft. Kies de juiste etiketten en start een zorgeloos en milieuvriendelijk productieproces.

Neem contact op Industrie
Industrie, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Industrie

In uitdagende werkomgevingen moeten machines, apparaten en technische onderdelen topprestaties leveren. De kwaliteit van de eindproducten mag daarbij niet in het gedrang komen en de informatie op de producten moet altijd leesbaar zijn. Met onze eersteklas printoplossingen garandeert Optimum Group™ Wellen een uitstekende afdrukkwaliteit die perfect is afgestemd op de behoeften van uw specifieke werkomgeving.

Uw product verdient een individuele verpakkingsoplossing die perfect is afgestemd op uw behoeften. Wij maken gebruik van innovatieve technologieën zoals krimpkousen die we op 360 graden kunnen bedrukken en die alle benodigde informatie over uw product bevatten. Daarbij letten wij altijd op de hoogste kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Onze experts testen regelmatig nieuwe materialen om de verpakkingsprocessen nog efficiënter te maken. Door het gebruik van recyclebare of afwasbare materialen dragen we actief bij aan de bescherming van het milieu en voldoen we aan alle wettelijke voorschriften. Vertrouw op ons voor een op maat gemaakte verpakkingsoplossing die uw product optimaal presenteert.

lees meer over verduurzaming

In de verwerkende industrie zijn voorraden vaak onvoorspelbaar en vereisen flexibiliteit. Optimum Group™ Wellen heeft meerdere productielocaties om snel te reageren op veranderingen in de markt. Wij zijn altijd bij u in de buurt en staan u met raad en daad bij.

bel ons

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes