Loading...

Food & Feed

Wij bieden voedselveilige en duurzame verpakkingsoplossingen die uw producten laten opvallen in het schap van de supermarkt. Onze zelfklevende etiketten zijn speciaal ontworpen om te zorgen voor een juiste ingrediëntendeclaratie volgens de BRC-richtlijnen, terwijl milieuvriendelijke inkten en biologisch papier zorgen voor een duurzame en flexibele verpakking. Vertrouw op onze beproefde oplossingen om de perceptie van uw merk te vergroten.

Food & Feed, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Food & Feed

Door meerdere productielocaties garanderen wij een uitstekend serviceniveau voor uw processen. Wij garanderen snelle levertijden en uitstekend voorraadbeheer, zodat u altijd kwalitatief hoogwaardige oplossingen op het gewenste moment ontvangt. Dit alles maakt ons een betrouwbare zakenpartner.

neem contact met ons op

Naarmate de vraag naar milieuvriendelijke verpakkingen toeneemt, wordt het steeds belangrijker om duurzame oplossingen te vinden. Kies voor  dragerloze etiketten om uw product een verfijnde uitstraling te geven. We bieden ook recyclingmogelijkheden voor materialen zoals papieren banderollen. Onze duurzame bedrijfsprocessen zijn meerdere malen gecertificeerd - vertrouw op ons voor milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen!

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes