Loading...

Greenliner

Optimum Group™ Wellen is uw partner voor duurzaam printen. Wij begrijpen dat steeds meer klanten waarde hechten aan herbruikbare verpakkingen en bieden daarom duurzame oplossingen die geschikt zijn voor elke branche. Onze etiketten kunnen bijvoorbeeld moeiteloos worden afgewassen en maken het hergebruiken van glas kinderspel. Daarnaast zetten we ons altijd in voor materiaalbesparing.

Greenliner, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Print meer etiketten op minder rollen of zelfs zonder dragermateriaal – met onze milieuvriendelijke en duurzame etiketten. Onze dunne basismaterialen en het gebruik van resource-bewuste inkt zorgen niet alleen voor meer etiketten op een rol, maar ook voor een aanzienlijke vermindering van afval. Bij duurzaamheid in elke branche ondersteunt Optimum Group™ Wellen u. Ga nu naar ons en profiteer van onze milieuvriendelijke oplossingen.

Maak een groene omslag

met onze liner recycle programma

Met onze innovatieve producten dragen we actief bij aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons steeds groter wordende aanbod van geavanceerde verpakkings- en etikettenoplossingen. Het Optimum Green™ portfolio biedt u passende producten voor uw MVO-strategie. Samen kunnen we werken aan een duurzame toekomst en duurzaam ondernemen mogelijk maken.

onze producten

Greenliner palletbox

Makkelijk op te zetten

Ontdek onze ideeën en mogelijkheden en laat u inspireren. Bij al onze beslissingen houden we evenveel rekening met het milieu, de economie en de sociale aspecten en zetten we zo baanbrekende maatstaven voor een duurzamer klimaat.

werk met ons samen

Werk met ons samen

aan een duurzame planeet

Onze positie in de markt hebben we te danken aan ons jarenlange MVO-beleid en de ontwikkeling van duurzame producten. Samen met u stimuleren we duurzaamheid en tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Ter plaatse ondersteunen wij liefdadigheidsinstellingen, zoals de liefdadigheidsloop voor Duchenne spierdystrofie. Op landelijk niveau ondersteunen we Staatsbosbeheer via Club Groeneveld, een netwerk van vooruitstrevende leidinggevenden van grote organisaties. Samen met u kunnen we nog meer bewegen en een duurzame toekomst creëren.