Loading...

Verduurzaming

Duurzaamheid bij het printen wordt steeds belangrijker voor onze klanten. We begrijpen dat sommige etiketten moeilijk te vervangen zijn als u bijvoorbeeld het glas wilt hergebruiken. Daarom gebruiken we bij Optimum Group™ Wellen voor elke behoefte milieuvriendelijke materialen. Of het nu gaat om materiaalbesparing of afwasbare etiketten, onze duurzame bedrukking is de perfecte keuze voor elke branche.

Verduurzaming, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Duurzaam drukken en groene materialen

Onze duurzame etiketten bieden meer afdrukmogelijkheden, hebben minder rollen nodig en zien af van dragermateriaal. Met milieuvriendelijke inkt en dunne basismaterialen geven we een signaal af voor duurzaamheid. Wissel naar ons en profiteer van meer etiketten per rol, minder rolwissels en een kwart minder afval. Optimum Group™ Wellen is uw partner voor een duurzame toekomst in elke branche.

Onze focus ligt niet alleen op een duurzame marktbehoefte, maar ook op het voldoen aan specifieke klantwensen. Als partner werken wij samen met u aan op maat gemaakte verpakkingsoplossingen die precies op uw product zijn afgestemd. Wij bieden bijvoorbeeld krimpkousen met afscheurperforatie of labels met afwasbare lijm om recycling en hergebruik te ondersteunen. Daarbij hechten wij veel waarde aan analyse en testen om de optimale oplossing voor u te vinden.

brainstorm met ons

Wilt u in uw branche inzetten op duurzaamheid? We zijn al jaren een stap vooruit. Onze techniek maakt bijvoorbeeld het bedrukken van dragerloze etiketten mogelijk – zoals de groene labels van het merk Ravenwood, die wij al vijf jaar aanbieden. Onze techniek is ook perfect voor skinpacks: De verpakking legt zich als een tweede huid om het product heen en bespaart zo verpakkingsmateriaal.

Linerless Labels

Print duurzaam en bespaar ruimte! Met minder verpakking bespaart u niet alleen afval, maar ook waardevolle opslagruimte en transportkosten. Kies voor milieuvriendelijk printen en profiteer van de positieve effecten!

meer over onze supplytechniek

Als verantwoordelijk bedrijf ligt duurzaamheid ons na aan het hart. Wij zien het als onze plicht om milieubewust te handelen om een leefbare toekomst veilig te stellen. Duurzaamheid is daarom een integraal onderdeel van ons MVO-beleid en wordt weerspiegeld in al onze bedrijfsactiviteiten. Vanuit deze gedachte ontstond ook ons Greenliner-programma. Met dit programma willen wij uw klanten helpen om het dragermateriaal van de geleverde etiketten milieuvriendelijk te recyclen. Zo leveren we samen een belangrijke bijdrage aan de bescherming van onze planeet.

contact ons voor deelname

Maak een groene omslag

met onze Optimum Green producten

Ontdek met onze producten een duurzame oplossing voor uw bedrijf. Wij bieden een groeiend assortiment milieuvriendelijke verpakkingen en etiketten uit ons Optimum Green™ portfolio. Met ons levert u een positieve bijdrage aan het milieu.

onze producten

Van roepende in de woestijn

naar innovatieleider

Ontdek onze ideeën en mogelijkheden en laat u inspireren. Bij al onze beslissingen houden we evenveel rekening met het milieu, de economie en de sociale aspecten en zetten we zo baanbrekende maatstaven voor een duurzamer klimaat.

werk met ons samen

Focus op planet,

people en profit

Wij zetten al vele jaren in op een duurzaam MVO-beleid en de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten. Samen met u stimuleren we duurzaamheid en tonen we onze betrokkenheid bij onze samenleving op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Ter plaatse ondersteunen we goede doelen, zoals een liefdadigheidsloop voor Duchenne spierdystrofie. Op nationaal niveau werken we samen met Staatsbosbeheer en maken we deel uit van Club Groeneveld, een netwerk voor innovatieve leiders van grote organisaties.

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes