Loading...

Wederverkopers

Als al lang bestaande leverancier van milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten biedt Optimum Group™ Wellen niet alleen eersteklas producten voor resellers, maar ook voor andere drukkerijen. Met onze grote voorraad en snelle levertijden kunnen wij zorgen voor een betrouwbare levering. Neem contact met ons op en laten we samen werken aan een duurzame toekomst. Onze experts staan u graag te woord.

Adviseer mij Wederverkopers
Wederverkopers, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Wederverkopers

Optimum Group™ Wellen heeft meerdere locaties om altijd bij u in de buurt te zijn. Met onze state-of-the-art productie en effectief voorraadbeheer leveren wij razendsnel en zonder kwaliteitsverlies. Beslis over uw hoeveelheid voorraad en wij zorgen voor de rest.

Neem contact met ons op

Onze focus op duurzaamheid heeft ons tot marktleider op dit gebied gemaakt. Steeds meer bedrijven willen plastic afval verminderen en consumenten willen meer afvalpreventie. Wij bieden innovatieve etiketten en duurzame oplossingen voor recycling en circulaire economie.

onze oplossingen

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes