Loading...

Segmenten

Zorg voor aandacht met producten van Optimum Group™ Wellen! Wij zijn in bijna alle branches vertegenwoordigd en hebben gegarandeerd de juiste oplossing.

Segmenten, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Val op met uw product

vind Optimum Group™ Wellen in talrijke segmenten

Optimaliseer de verpakkings- en etiketteringsprocessen van uw producten met de duurzame totaaloplossingen van Optimum Group™ Wellen! Overtuig uw klanten met een indrukwekkende uitstraling die tegelijkertijd milieuvriendelijk is. Onze etiketten zijn gemaakt van gerecycled materiaal en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. Dit zorgt ervoor dat uw producten niet alleen mooi staan op de plank, maar ook in het milieu. Ons doel is om u duurzame oplossingen te bieden in elke fase, van productie tot verkoop.

Meest bekeken producten

Shrink sleeves

Shrink sleeves

Een tweede huid die uw product naadloos omsluit. Voor Shrink sleeves zijn er eindeloze mogelijkheden om uw product te omhullen, te presenteren en te beschermen.

lees meer
Bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten

Geef elk product in uw assortiment een nieuwe look. De nieuwste digitale technieken brengen de meest uiteenlopende kleuren en kleinste details perfect tot hun recht.

lees meer
Blanco etiketten

Blanco etiketten

Als het niet van tevoren duidelijk is welke informatie een etiket moet overbrengen of als ze ruimte willen voor hun eigen creativiteit, dan zijn blanco etiketten de juiste keuze.

lees meer

Oplossingen voor iedere branche

Duurzaam drukken en groene materialen

Ontvang meer etiketten op minder rollen, zonder dragermateriaal en spaar het milieu! Onze duurzame etiketten zijn gemaakt van milieuvriendelijke inkt en dunnere basismaterialen.

lees meer

De druktechnieken van Optimum Group™

Optimum Group™ Wellen biedt op maat gemaakte printtechnologieën die perfect zijn afgestemd op uw behoeften. Samen vinden we de ideale oplossing.

lees meer

Leveringszekerheid start met beschikbaarheid

Wij zijn uw partner voor etiketten en verpakkingsmateriaal. Hoewel het slechts een klein onderdeel van uw product of dienst is, is het een belangrijk element in het productieproces.

lees meer

Optimum Group™ zet zich optimaal in

Marktsegmenten hebben hun individuele uitdagingen. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen te vinden. Daarbij maken we gebruik van uitgebreide tests om de beste resultaten te behalen.

lees meer

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes