Loading...

Een bedrijf met karakter

Kom meer te weten over onze drukkerij en maak kennis met een bedrijf dat door toewijding en vakmanschap uw producten uniek maakt.

Tell me more Een bedrijf met karakter
Een bedrijf met karakter, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Trots bedrijf

We nemen het persoonlijk op

De reputatie van Optimum Group™ Wellen spreekt voor zich. We doen altijd wat we beloven, efficiënt en op tijd. Onze diensten en expertise in de productie van hoogwaardige etiketten en exclusieve verpakkingsoplossingen zijn uniek en onderscheiden ons van andere bedrijven in de industrie. Met onze maatwerkoplossingen weet u zeker dat uw producten opvallen en dat uw merk in de kijker wordt gezet. Onze reactiesnelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en competentie maken ons een betrouwbare partner voor uw verpakkingsbehoeften. Bij Optimum Group™ Wellen werken we duurzaam en zetten we ons in voor de bescherming van het milieu. Onze groene producten en ons recyclingprogramma zijn daarvan het bewijs. Daarnaast werken we zeer mensgericht: De mens staat centraal, zowel klanten, leveranciers als medewerkers. We luisteren naar onze klanten en begrijpen wat ze willen. Uw wensen zijn onze zorg en onze medewerkers zijn trots op al het geleverde werk, want zij nemen het heel persoonlijk op.

Past perfect

Past perfect

Oplossingen op maat, precies af­ge­stemd op uw be­hoef­ten en pro­duct­ver­eisten.

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar

Onze klanten waar­de­ren de effi­ciën­tie en punc­tua­li­teit waar­mee we el­ke dag op­nieuw over­tuigen.

Denken groen

Denken groen

Milieu­vriende­lijke pro­duc­ten en ons re­cyc­ling­pro­gram­ma dra­gen bij aan duur­za­me ont­wik­keling.

Kennen elkaar

Kennen elkaar

Met meer dan 25 jaar er­va­ring zijn we ex­per­ts en kun­nen we onze klan­ten de bes­te op­los­sing­en bieden.

Ons verhaal

Twee bedrijven met één visie

Opgericht als twee zelfstandige bedrijven, begonnen we ons te specialiseren in de productie van etiketten en verpakkingen in 1989 en 1990. Met de tijd en door voortdurende groei en investeringen zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van verpakkings- en etikettenoplossingen in Europa en daarbuiten. Ontdek onze mijlpalen.

1989

Oprichting
Oprichting ASQ labels gevestigd te Lummen.

1989
1990

Oprichting
Oprichting EPB (Express Printing Business) Gevestigd te Wellen.

1990
2017

Fusie
Fusie EPB bij Optimum Group™.

2017
2018

Een andere fusie
Fusie ASQ bij Optimum Group™.

2018
2019

Fusie van de twee bedrijven
Fusie ASQ & EPB onder naam Optimum Group™ Wellen.

2019

Dat is onze manier van werken.

Spannende inzichten in ons werk

Bezoek onze galerij en dompel uzelf onder in de fascinerende wereld van het maken van etiketten. Bekijk meer over onze productieprocessen, materialen en technologieën en ontdek hoe wij uw product bijzonder maken.

Een sterk netwerk

Wij maken deel uit van de Optimum Group™

Optimum Group™ Wellen maakt deel uit van een pan-Europees netwerk van drukkerijen voor etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten een breder scala aan producten en diensten aanbieden en ons flexibeler aanpassen aan hun individuele behoeften. Bovendien stelt de uitgebreide productiecapaciteit ons in staat om bestellingen sneller te verwerken en de levertijden beter te controleren. Onze klanten profiteren dus van een verbeterde service en een betrouwbare samenwerking met de beste drukkerijen in Europa.

Lees meer

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Bij Optimum Group™ Wellen weten we hoe belangrijk het is om onze klanten hoogwaardige producten en diensten aan te bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze processen en materialen te laten certificeren door onafhankelijke instanties. Onze certificeringen bevestigen niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en de samenleving.

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes