Loading...

Pharma

In de farmaceutische industrie zijn kwaliteit en betrouwbaarheid het belangrijkste. Er mag geen twijfel over bestaan dat de informatie op de medicijndozen correct is. De productie vindt plaats onder bijzondere omstandigheden. Optimum Group™ Wellen biedt u flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten waarmee u aan alle wettelijke richtlijnen kunt voldoen.

Adviseer mij Pharma
Pharma, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

Oplossingen voor Pharma

Onze zelfklevende etiketten voor de farmaceutische industrie voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze bevatten alle noodzakelijke productkenmerken, actieve ingrediënten en een goed zichtbare barcode. Ook is het mogelijk om het etiket gedeeltelijk te verwijderen en in het patiëntendossier op te nemen. Een correcte nummering is voor ons vanzelfsprekend. Desgewenst nummeren wij elk etiket. Onze etiketten bieden bovendien voldoende ruimte voor alle belangrijke informatie, zoals bijvoorbeeld bij bookletlabels of meerlaagse etiketten. Vertrouw op onze expertise en hoge kwaliteitsnormen!

neem contact met ons op

Tegenwoordig zijn hoogwaardige verpakkingen niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. In de farmaceutische industrie wordt het verminderen van restafval en het gebruik van gerecycleerde materialen steeds belangrijker. Optimum Group™ Wellen is toonaangevend in het leveren van milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. Onze speciale tape is bijvoorbeeld een zelfklevende tape die producten bij elkaar houdt en tegelijkertijd dient als een milieuvriendelijke vervanging voor plastic zakken. Door geen gebruik te maken van dragermaterialen wordt bovendien minder afval geproduceerd. Kies voor duurzaamheid en kies voor de verpakkingen van Optimum Group™ Wellen.

Flexibiliteit is een cruciale factor in de farmaceutische industrie. Onze printgroep maakt het mogelijk om op korte termijn een nieuw type etiket te produceren voor een bepaald medicijn. We controleren de constructie en het materiaal van het etiket om er zeker van te zijn dat het perfect op de verpakking past.

vraag naar de mogelijkheden

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes