Loading...

Druktechniek

Optimum Group™ Wellen heeft de juiste druktechnieken voor elke behoefte, elk oppervlak en elke situatie. Daarnaast testen we voortdurend nieuwe mogelijkheden.

Druktechniek, Optimum Group™ Wellen, Zelfklevende etiketten, Linerless etiketten, Flexibele verpakking, Verpakkingsoplossingen

De druktechnieken van Optimum Group™ Wellen

Met Optimum Group™ Wellen heeft u de perfecte partner gevonden voor uw printbehoeften. Wij bieden u de juiste printtechnologie voor elk oppervlak en elke branche. Daarbij houden we ook rekening met het milieu en leveren we etiketten en verpakkingen met de juiste informatie om uw boodschap effectief te communiceren. Onze klanten komen uit verschillende branches, zoals de levensmiddelenindustrie, de detailhandel en de farmaceutische industrie. Laat ons samen de perfecte oplossing voor u vinden en overtuig uzelf van onze kwaliteit.

Ons brede scala aan druktechnieken biedt u de perfecte oplossing voor uw individuele behoeften. Of het nu gaat om flexodruk, foliedruk, thermotransferdruk, offsetdruk, zeefdruk, boekdruk of digitaal drukken - elk proces biedt uitstekende kwaliteit en veelzijdige mogelijkheden. Bij Optimum Group™ Wellen maken we ook gebruik van milieuvriendelijke afdrukopties, zoals bedrukte folie gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Onze experts adviseren u graag bij het vinden van de juiste druktechniek. Wij voeren brainstormsessies uit en passen ons flexibel aan uw wensen aan.

Wij veredelen uw etiketten op verschillende manieren direct tijdens of na het bedrukken en geven ze daardoor net dat beetje meer. Denk bijvoorbeeld aan een afwerking voor met extra glans voor de schoonheidsindustrie of bescherm uw etiket tegen omgevingsinvloeden met een onzichtbare laminaatlaag. Ook mogelijk zijn perforaties voor eenvoudig afscheuren, extra bescherming door lak of een extravagante look dankzij koude of hete folie.

onze oplossingen

Optimum Group™ Wellen richt zich op innovatie, milieuvriendelijke processen en duurzame materialen. Met onze Handy Handle hebben we een milieubewust, opvallend en sterk verpakkingsontwerp ontwikkeld dat alle conventionele verpakkingen overschaduwt. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en nodigen u uit om ons te begeleiden bij het zoeken naar innovatieve oplossingen.

bel met onze experts

Samen voor uw succes

Wij bieden u uitgebreid advies, state-of-the-art technologie en de hoogste kwaliteitsnormen om aan uw behoeften te voldoen en uw succes te bevorderen. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen Samen voor uw succes